Just do it!

Just do it!

fredag 14 augusti 2009

Hej mina kära!
Med en tår i ögonvrån, tackar jag helhjärtat för alla era varma hälsningar, både på kommentarer och mail.

Jag har tänkt och tänkt...jo, det är sant..:)
Legat i badkaret och läst Kalle Anka, samtidigt som jag lyssnat på jullåtar. Jo, det är också sant. Jag gör det ibland, när jag behöver nollställa i "huvudet på en förvirrad isländska"... som så lätt går på högvarv. Vilket ibland förstås är jättebra, men som just nu är mindre bra.
Ja, ja..men i alla fall...jag har bestämt mig för att vila från bloggen. Hur länge och hur mycket, vet jag inte. Kanske länge, kanske kort. Eller så hittar jag nån annan plats att vädra mina tankar och funderingar och bloggar inget alls.

Detta mitt bollplank, bloggen, som så har hjälpt mig i svåra stunder, ger mig nu bara en massa krav och dåligt samvete. Det känns tjatigt och likadant. Och nu när jag är "nollställd"...förstår jag att så kan det inte förbli. En ändring behövs, som en del i min fortsatta vandring.
Och inte för att jag inte mår bra, för det gör jag. Bättre än på väldigt länge.
Vilket jag också tror spelar stor roll i att jag känner som jag gör. Det handlar om att lämna bakom sig vissa saker, för att komma vidare och hitta nya vägar. Att inte bara trampa på i ekorrhjulet, utan ta klivet utanför. Att vara här och nu, i det verkliga livet. Och ge plats till nya idéer och nya utmaningar. Jag behöver fokus. Sortering.
Vad är det som jag egentligen vill. Vad är det som spelar störst roll?! Och inte minst...hur jag ska ta mig dit?!

Följande bild, får symbolisera min längtan. En längtan till nåt nytt, till nåt annorlunda. Utan ramar och självklarheter...
bild från bloggen curioussofa.blogspot.com


Så min kära som läser dessa mina rader...
Tusen tack för alla dina besök.
Alla dina varma hälsningar.
De har lyft mig när jag varit nere och skratta med mig, när jag varit på topp.
Och de har en alldeles egen plats i lilla hjärtat mitt...
TACK!

66 kommentarer:

Kristin sa...

Oj Goa, jag blev först att kommentera... det var tråkigt att höra att du tar en paus från bloggen, men samtidigt så tror jag på att man ska göra det som känns rätt. Och man ska ju må bra. Inget som är som ett påhäng är särskilt kul. Jag hoppas du hittar det du söker och får massor av inspiration framöver. Stor kram i alla fall och ha en skön höst!
/kristin

Mejrams! sa...

Hej och tack för denna stunden. Jag har njutit av din blogg och dina ord. Ha det nu gott i din fortsatta framtid och kanske möts vi igen. Kramen på dig!/Merja

Annas skattkammare sa...

Ha det så bra! Tack själv för bra inlägg med mycket inspiration!
Kram /Anna

Sigga sa...

bæ bæ blogg og halló eitthvað annað :)

knús í hús og hundrað á þig :*

Kamomilla sa...

Vi väntar här, om du vill komma tillbaka. Bloggandet ska inte ge ångest. Det ska komma från hjärtat. Ta väl hand om dig vännen. Vi saknar dina inlägg redan.
Kram, Kamomilla

Galleri Hönshuset sa...

Hej

Starkt gjort av dig måste jag säga. Det är nog många som skulle vilja pausa en längre tid eller lägga ner, men fortsätter ändå. För jag kan tänka mig att många, precis som jag, är ganska beroende av bloggandet. Det är underbart härligt och hälsa på alla sina nya kompisar med samma intresse dagligen, och det är väl det som gör att jag är ganska så fast.

Men jag hoppas att den dagen jag känner som du, eller att jag av nån annan anledning inte "ska blogga" så hoppas jag att jag kan vara lika stark som du helt enkelt...för inte kan det vara lätt inte.... =)

Önskar dig lycka till med dina kommande planer och drömmar och beslut, vad dem än må vara, och hoppas gör jag självklart, att du kommer tillbaka.

Ha det gott. Kram Pirre

Kris sa...

Oijdå... jag som just hittat dig och dina underbara texter...
Du som skriver det som jag tänker... hoppas att du återkommer...
Saknar dig redan !!
Jättebamsekram till dig!!

Kris sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
H A N N A S - F O R M sa...

Hej igen!

Håller med "Galleri Hönshuset" med att det är starkt gjort...att följa sin inre röst...sitt hjärta...det är så lätt att tappa sig själv om man inte stannar upp och känner efter vilken väg man vill gå.

Jag tror även att det kan bli för mycket av det kreativa ibland...det är därför många konstnärer oftast inte har något kreativt "extrajobb"..för att inte ta slut på den energi och glöd den ger.

Jag såg stolthet och fördom häromdagen...guuud så skönt och så underbar den var...har du inte sett den kan jag rekommendera den...se den en gång till annars...den är så vacker...jag grät och log filmen igenom.

Jag hoppas att vi "möts" igen...om inte så önskar jag dig all lycka...från hela mitt hjärta!

TACK för allt du delat med dig av här, det har varit fantastiskt!

Hanna

Pysselpalatset sa...

Hej Gúa,
Du ska veta att det är ömsesidigt... Jag har funnit stor ro och glädje att följa din bloggg. Naturligtvis genom inredningsbilder...men mest av din ord.. Om vi inte hörs eller ses i bloggvärlden vill jag att du ska vet att du gjort entt stort intryck på mig... och dina ord finns gömda i en liten vrå i mitt hjärta.. Lycka till med det du tar dig för. Kram Jeanette

In my house sa...

Det är dig jag vill tacka... Jag glömmer aldrig dina ord! inte ofta man får höra att någon verkligen tror på en,,, men det sa du. Å jag njuter fortfarande av det! Så ACK..

Goá rara, du... Ha de så gottit!!!!! Jag glömmer intedina ord!


Kram josse

My Lovely Things sa...

Hej Vännen!!
Du är så go..
Du lyser alltid upp och berör..
Klart att du ska gå vidare..
Man måste släppa fågeln fri..
Kram Anna

Anci sa...

Hej !
Du gör alldeles rätt om det är så du känner. Jag kommer att sakna dig oerhört mycket för du har hjälpt mig med dina visa tankar.
Men det är ibland förändring som behövs och jag känner själv att jag står i ett vägskäl.
Tack så mycket för alla dina inlägg och välkommen tillbaka om du vill !!
Hoppas att vi möts på något sätt i framtiden.
Stor kram till dig

Viveka i Bläckhornet sa...

Goa min vän...

Det stack till i hjärteroten när jag läste dina ord. Jag mailar dig....

Kramar Viveka

Tomines hjem sa...

ønsker deg en deilig helg.. og kos deg så godt du klarer! og takk for nydelig hilsen hos meg.. gleder meg til nye innlegg når de kommer, ellers så koser jeg meg med de gamle... FOR en inspirasjon..

LantlivsAnette sa...

Men kära vän..nu blev jag riktigt förvånad och nog känns det vemodigt att du tänker sluta...
Du, med dina vackra texter och vackra bilder, du har alltid gett så mycket, visat och tipsat !!
Men jag förstår såklart dig, du vill göra något annat, jag hoppas att du finner vad du söker !!
Jag söker ju ännu som sagt, så jag kommer nog att blogga länge, också tycker jag ju såklart att bloggandet är så himla kul!!
Men jag kommer verkligen att sakna dig !!
Ha det gott
Kraam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var lessamt Gua, jag tror du har fått "Blogg-bränna", man kan nog bränna ut sig på att blogga också. Såklart du ska göra paus, kommer och sakna dina fina inlägg. Ha det nu bra vännen, och var rädd om dig.
Kramar AnnaMaria

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

*gråter*

Änglarnas hus sa...

Tack för allt du givit oss alla!!!

Lycka till i framtiden..!!

Kramar Sanne :)

Anonym sa...

Noen ganger trenger man en restart. En blogg kan bety mye når man trenger å skrive, men du kan jo opprette en helt ny en... og la denne ligge en stund? Den nye kan jo ha et helt annet uttrykk? Bare skrift? Poesi? Bilder av kitsj?

inga Heiddal sa...

Gleðileg jól!! gott og farsælt komandi á. Þakka liðið . Kær kveðja Ingivjörg Heiðdal og fjölskylda.

Mitt hvite hus sa...

Hei kjære Gùa..

respekterer ditt valg om å ta pause...

bruke den tiden du trenger... håper du kommer tilbake...
takk for all inspirasjon du har gitt meg så langt... har storkost meg med hvert innlegg her hos deg... du skriver så fantastisk bra.. alle bildene dine er herlig fine...
Tusen takk til deg O=)

Klemmer Kerstin

Anonym sa...

Kæra Gúa þakka þér fyrir allt sem þú ert búin að gefa okkur :)Ég kíki hér inn flesta daga,ég á eftir að sakkna þess Kveðja Sigga Ingufrænka

SussiLibySweden sa...

Hej!

Det är ditt beslut och det behöver man ibland höra och våga ta steget vad man själv vill utan några krav.

Livet går vidare och jag hoppas att du kommer tillbaks när du vill.

Bloggandet skall inte skapa ett beroende utan skall vara roligt...uppehåll är bra och man ser man andra ögon efter ett tag.

Lycka till och välkommen åter och njut av livet.

Hej från Anneli...SussiLi...

Made in Persbo...Carina sa...

Hej Gua!
Du gör rätt som följer din inre röst! Jag hoppas att våra vägar möts igen kanske i något annat sammanhang om du väljer att inte komma tillbka till bloggandet.
Du kommer att fattas mig!
Kram, Carina

Anonym sa...

Vill bara säga att jag fortfarande gillar Din sinnliga & sköna blogg, och ler stort när jag läser om Dina julsånger & Din Kalle Anka kombination...

Har Du lust att vara med och tävla på min blogg, så är Du välkommen. Jag lottar ut priser från Lisa & Smällkaramellen, som jag tror att Du kommer att gilla!!

Trevligen från Agneta, mitt i den skånska Österlens-spenaten

gittan sa...

Det gör du rätt i när du känner så. Men visst kommer det att kännas tomt härinne utan dina underbara ord och bilder. Jag hoppas innerligt att du finner det du söker! Men viktigast av allt och det som känns gott att höra är att du mår bra. Ha det så bra du bara kan och skulle du ångra ditt beslut, finns vi kvar här ute. Må väl min vän / kram gittan

Anneli sa...

Tusen takk for alle nydelige bilder og vakre ord du har delt på bloggen din <3
Håper det bare blir en pause..
kommer til å savne deg.
Uansett, lykke til videre!
Klem / Kram fra Anneli <3

Anonym sa...

Jag ha följt din blogg i ca tre månader nu och har då aldrig sett ett så fint hem. Jag förstår om du inte hittar någon inspiration då du har det fullkomliga hemmet och alla vi andra får inspiration av dig. Hur ska du kunna hitta något på loppis när du redan köpt det bästa? Hur ska du kunna få insiration ur tidningar när du stylar bättre än vad de gör?

Lycka till, glöm inte bort... jag vet inte... glöm inte bort att göra det som gör dig glad.
kram från A-S

Tulipa sa...

Hej Kära du!
Jag fastande här hos dig nu för jag har missat några inlägg och inte alls hängt med i vad som hänt.

Du är fantastisk,- och de val du gör är vad som är bäst för dig!

Men här på bloggen är du omtyckt för det vackra du förmedlar och kan som ingen annan sätta ord på.

Läser att många tröttnat och söker något nytt.
Det är väl naturligt, man går ju tack och lov framåt i livet...*! Jag har aldrig varit en helvit människa så jag kan inte riktigt relatera till det, men visst pendlar man lite i sina färgval...

Skönt att läsa att du mår bra! Att man inte vill blogga jämt verkar ju också ganska sunt...tar ju sin lilla tid och det är ju tid från annat.
Jag hoppas du får en riktigt skön tid! Och du, ta absolut inte bort bloggen, den måste ju få ligga kvar!!!
ha det riktigt bra!
Stor kram Mariette

Rosengårdens Inredning sa...

Gúa du finns ofta i mina tankar.....och dina avtryck finns för alltid...inom mig :-)
Ha det gott vännen och kom tillbaka igen när du känner för det.
Lycka till med dina drömmar och framtidsplaner...jag vill dig allt gott....

Hjärtekramar Malin

Rummet för välbefinnande sa...

Åhhh kära Gúa, det har varit så lite tid till bloggande för min egen del och nu går jag in här hos dig och läser om ditt beslut.....
Vet du - för mig är du en stor förebild och det är så många gånger jag funnit kraft inne hos dig genom dina vackra bilder och helt fantastiska, magiska ord. Du är så livgivande, så läkande, så inspirerande och så skör på samma gång.
Jag bara bugar mig och tackar ödmjukast för alla dessa fantastiska stunder jag har upplevt här inne hos dig.
Jag respekterar ditt beslut till fullo och gläds med dig i din styrka. När inspirationen tryter så gäller det att hitta andra vägar.
Önskar så innerligt att någon dag få den stora ynnesten att träffa dig.
Den största och varmaste kramen till dig!
Mia

Granne med Selma sa...

Som en vän har du varit - och kommer att vara - med dina fina tankar som du delat med dig. Jag har vilat inne hos dig många gånger. Och jag vet att du måste vara rädd om dig. Därför känner jag förtröstan när jag läser ditt beslut. Du lyssnar på ditt innersta, som behöver vila. Och kanske hörs vi av igen - om inte annat så har vi ju varandras mailadress. Stor och varm kram till dig från mig

gamla skolan sa...

Tråkigt för oss andra , du är en stor inspirationskälla och skriver så vackert ! Men man ska göra det som känns bäst för en och man ska följa sitt hjärta ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Unknown sa...

Gúa min goa Gúa,

Vill önska Dig all lycka i världen ipå din färd mot nya mål här i livet.
Det har varit en ynnest att bli din vän även utanför blogg sfären.

Jag hoppas verkligen att Du kan få ner allt vackert på pränt i den riktiga världen genom att skriva och försöka ge ut en Gúa bok.
Du har som jag så många gånger skrivit till dig en verklig talang att fånga oss läsare med dina texter.
Fortsätt skriva!!!!!!!!!!!!!!!

Har njutit, gråtit, jublat, skrattat, inspirerats ja listan är lång på alla känslor du väckt med dina vackra ord och fina bilder.
Tack för Du delat med dig av allt ditt!

Har själv mellan varven funderat på att sluta blogga men tycker fortfarande att det är roligt.
Inte hela tiden men numera skriver jag bara då jag har lust.
Inga fler tvång i mitt liv tack!

Än en gång varma tankar och en önskan om att Du finner vad du söker.

Kommer att mejla dig då och då för att höra hur du mår. Hoppas att det är ok
Kramisar Jeanette

Eddan sa...

Kära Gúa!

Klokt av dig att ta en paus när bloggandet inte ger dig något - det ska aldrig kännas som ett tvång. Hoppas dock att du någon gång i framtiden hittar tillbaka och känner att du får ut något av det här forumet igen.

Sköt om dig och välkommen åter!

Kramar från Anette

Unknown sa...

Hej goding!

Vill börja med att säga TACK(!) för dina vackra bilder du alltid visar & för dina fina ord du alltid skriver! Och tack för all inspiration jag fått/får här inne hos dig. Hoppas du har det bra och att du snart kommer tillbaka, för jag kommer att sakna dig!!
Men.. man ska göra som man själv vill och inte känna något tvång :)

Vill önska dig en riktigt skön höst!
Vi hörs !

Massor med varma kramar
Moa

hemtrevnad marie sa...

Tack för alla fina inlägg och tänkvärda ord!
Hoppas du hittar vad du söker....och har det så väldigt gott under tiden!
Hoppas så klart att få höra från dig igen!
kram på dig!

pysseltanten sa...

Käraste Gúa...
Det är nästan med sorg i hjärtegropen jag läser dina ord...
Du har bjudit på så otrooligt vackra bilder...och ÄNNU vackrare ord...!
Hoppas du låter bloggen vara kvar, så att vi alla kan gå tillbaka då o då och låta oss inspireras...
Jag vill såklart samtidigt önska dej lycka till på din väg...
Ta hand om dej...
Du är värdefull!...
Kraam Git

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där funderande Isländska, klart du fortsätter blogga, dessa funderingar har du ju haft förr men med ett sånt sagolikt vackert hem kan man inte sluta!!! Inte helt i af!!! Ta den paus du behöver men du ska veta vi uppskattar dina vackra bilder fr ditt ursnygga hem!!! Mari.

LOPPISLIV sa...

Hej Gua! Lycka till nu på din väg! Du ska se att det blir bra hur du än väljer, inget tvång utan bara ro. Tusen Tack för alla tänkvärda ord, du skriver underbart och alla inspirerande foton från ert vansinnigt vackra hem. Hoppas vi möts någon dag igen rara Gua. Och hur du nu väljer att göra dvs ta en lång paus eller slutar helt med bloggen så gör du helt rätt för du lyssnar på din inre röst, det ska man göra. Jag förstår ditt beslut, det kreativa måste få vila emellanåt för att få näring mot nya mål. såna är vi konstnärliga själar....Ha det bäst. Tänker på dig i massor. Många kramar Paula

Pilgården-Susanne sa...

Hej!
Oh vad jag kommer att sakna dig! Men förmodligen kommer inspirationen tillbaks och du också! Du har en speciell talang glöm inte det! Ditt hem är ljuvligt och ditt skrivande helt utanför det vanliga!
Kramar från Susanne

Unknown sa...

Gör som du känner är rätt ihjärtat!!! Må gott Gua och hoppas att man någon gång någonstans i livet får chansen att träffa dig! Kram Petra

My home is my Castle sa...

Dette var leit å høre....
jeg kommer til å savne deg så mye...
Håper du kommer tilbake når du har mere tid og krefter og ikke minst lyst til å blogge igjen...

Tenker på deg min venn..
Stoor klem fra Kari

EN INREDOHOLIC sa...

Det är vi som ska tacka. Allt du delat med dig som vi har kunnat få njuta av här på bloggen. All lycka med det du tar för dig och må möjligheterna regna över dig, du Goa ;)

KRAMAR
Jannice

Emmas utsikt sa...

Hej, jag har varit innom din fina blogg till och från och jag förstår vad du menar. Många av oss känner säkert igen sig i dina ord. Och faktiskt, för mig är det lite tvärtom, att jag vill börja blogga av de samma känslorna.

Ha en fin höst...

Monica sa...

Hej !!!!!
Just , som jag kommit tillbaka till datorn,efter ett sommaruppehåll.......så tar du en paus.....men det gör du rätt i.....och jag har ju en del att läsa igen.......min morfar sade alltid till mig :
Man ska sluta när det är som bäst......
Kloka ord.......från en klok och älskad person.....
Din blogg är på topp.......även om du inte känner så......
Men alla kreativa vandringar,går från stig, till stig......
det är ju det som kallas kreativitet......
Annars blir det vardag......kanske även banalt..........men....ibland....är allt som behövs en paus.....en tids vila.......för att komma igen...med förnyad energi......för vår skull, hoppas jag att det i detta fall handlar om detta.........om inte......lycka till, på alla dina stigar.....och alla dina äventyr.......
Kram,
Monica i Rom

Inspiration i vitt sa...

Jag vill önska dig Goa vännen all lycka och all glädje i livet. Ibland måste man stanna upp, det gör du rätt i.
Man ska göra det som känns i hjärtat.
Jag hoppas att vi kan ses någon gång i livet, det skulle vara så givande härligt.
Jag väntar alltid på att du ska komma tillbaka(om du vill)
Kramar i massor/Ingela.

Tyra sa...

Heia, Goa!
Tusen takk for all inspirasjon og alle fantastiske bilder!
Jeg håper selvsagt at du kommer tilbake, sånn av og til, eller at du hvertfall lar bloggen stå, slik at vi kan gå tilbake og bli inspirert på nytt, akkurat som vi gjør med vakre interiørmagasiner, man blar og blar, så lar man de ligge ltt, før man tar frem de igjen.
Tusen takk for nå!

Hilsen Cathrine

White Season sa...

Hej kära Goa!
Jag förstår hur du känner och jag har precis klivit av tåget och känner mig otroligt glad och lättad.
Det har varit en fantastisk tid och det har gett mig massor. Men nu känner jag mig mätt och blåten,och ångrar jag mig är det ju inte svårare än att börja igen...
Jag önskar dig lycka till med allt Goa, jag har hört så mycket gott om dig via Jenny när jag täffar henne då och då.
Många kramar till dig, Malin

Anonym sa...

Hej du!
Bloggar inte själv, men läser några bloggar nu och då! Din är underbar!
Är själv mitt inne i en flytt, höggravid och ska lämna huset och platsen som läkt min sårade själ, gett mig nya krafter, hopp och frid!
Mitt i allt packande dök mina gamla dagböcker upp... Insåg att det är dags att börja skriva igen. Underbart att ha det "på papper", att återkomma till då man behöver en påminnelse. Kanske pröva det?
Nu lämnar jag mitt paradis, för att bygga bo med barnets pappa. "För att komma vidare måste man släppa taget, det gäller såväl i bergsklättring som i det vanliga livet". Dessa ord har blivit som en ledstjärna för mig som f.d. klättrare, men som nu passar in i mitt "vanliga" liv.
Det bästa till dig! Lyssna till ditt hjärta, det vet...
Susanne

Jacqueline @ HOME sa...

Hi there, Gua,
I'm so glad that you came over to see me.I feel honoured. Yours was one of the first blogs that I ever saw. The Scandanavian blogs are the best....you have such good taste and are very good at interior design. You have the best interiors shops in the world...I love them. I love all things Swedish and Danish.I haven't commented on yours as I wasn't sure if you spoke English and I'm afraid that I don't speak any Swedish!!!! I will be over a lot to see you. XXXX

Magdalena sa...

...vad ser jag här...du skrev att du tar paus från bloggen...hoppas att det inte blir långvarig då jag precis hittat hit, det vill säga du hittade till mig på Color Sepia och nu kikar jag in hos dig...
Vackert! är det rätta ordet.
Hoppas att vi ses och läses snart
Ha det gott, kram
Magdalena/Color Sepia

johanna sa...

Saknar dig!
Kraaaam

lottens vita och gröna sa...

hej du min modiga vän, vad bra att du kännt efter, det är modigt att våga ta beslut, mmm du är mitt i ett vägskäl, jag känner med att jag står där och glor...nu har du tassat vidare på en ljuvligt vacker ringlande stig...ser att du mår bra där du går, axlarna har åkt ned och du ler så fint...gå min vän iväg och njut livet...det bästa är att jag har träffat dig och känner att vi kan strosa nån dag ihop, eller hur! stooooooorkram och inget farväl utan vi ses snart!!!lotten

ängeln i vitt sa...

Jag önskar dig all lycka. Var rädd om dig kära Goa.... du fattas oss.

Varm kram till dig / Carina

katarina sa...

Hej lilla gumman!!
Hoppas du mår bra...det är det viktigaste.
Din blogg är heeelt unmderbar.
Jag har bloggat väldigt lite den här våren och sommaren...känt att det tar för mycket tid....at jag inte har nåt att tillföra osv...
Nu har jag startat en ny blogg och jag bloggar för min egen skull...
Och när jag har tid o lust.
Känner man at tman behöver ett brejk ska man ta det....men min vän...vi är många här ute som ääälskar din blogg...som suger i oss kraft o inspiration...
Hoppas du tankar i dig en massa ny kraft nu gumman och att du återkommer utvilad o glad igen!
Stoooor kram från mig...katarina
Och du...det är helt ok att du läser kalle i mitt badkar..;)

Solsjö - Under en vind sa...

Du är alltid välkommen tillbaka till denna "lilla värld"

Massor av kramar till dig kära du!!

Anonym sa...

Nu sitter jag här med ett enda stort OJ!

Läser alla kloka or som de före mig skrivit.....

just nnu tog det stopp hos mig. Känner mig tom.

Dina bilder och en del av dina texter finns i min inspirationsmapp. Tur för mig :)

För egen del så har jag kommit till den insikten att hela mitt liv är ett sökande av olika saker. Dels för att jag utvecklas och dels för att när jag funnit mig till rätta med något och blivit tillfreds/hittat rätt väg så är det genast något annat som jag måste klura på.
En del kallar det för prövningar, jag blir ibland lite uppgiven och brukar känna "kan det verkligen inte bara vara lugn och harmoni ett tag...."

Sedan finns det stunder när jag verkligen känner en såå stor tacksamhet över allt i mitt liv både bra och jobbiga saker att jag undras vad jag egentligen håller på med när jag inte känner mig tillfreds......

Ja, det är en liten del av mig.

Jag hoppas fortfarande att vi ses och känner tur att du finns i min lilla ansiktisbok *fniss*

Jag gör som Tingeling nu och klingar lite med mitt spö (som är en sticka av bambu men anyway) här hemma. Hoppas du känner alla goda tankar som regnar över dig från mig

Goaste kramen
Lena

Pysselpalatset sa...

Hej där kär Goa, ja det här med bloggandet är ju inget självuppfyllande måste.... Men jag skriver nog för många att vi kommer sakna dig... Speciellt dina tankar.. för de har kraft att förändra... och har ialla fall gett mig många tankfulla stunder. Ser att jag redan gett dig en kommentar tidigare, ... men jag vill ge dig några ord på vägen...
ozora Davis 1966 -1931 sade..... Jag tror på den fantasi, den tillförsikt på de förhoppningar och ideal som finns djup i hjärtat hos alla barn. Jag tror på skönhet i natur, i konst, i böcker och i vänskap. Jag tror på tillfredsställelsen att gör sin plikt. Jag tror på vardagens små anspråkslösa glädjeämnen...
Slut citat....
Du är ett sådant glädjeämne....
lycka till och jag hoppas att våra vägar åter ska mötas. Kram Jeanette

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej kära goa!

men vad är det jag ser....ev sluta blogga.....???
jo jag förstår dej faktiskt.Om man känner så så ska man absolut göra det.Vi finns ju kvar om du skulle ångra dej...
ta det som det kommer vet jag.

Har själv slutat med en massa saker på facebook.
Att planter, så , skörda, mata kor, besöka vänner i en cybervärld typ sims.....tog överhanden så ska det ju inte vara...har blockerat en massa saker för tiden finns inte å vem blir lidande...jo familjen !

Hoppas du kan finna lugnet å återkomma en dag när det passar dej...

ha det nu så gott i badet med julmusiken....*LER*
Så ska du se att du läker snart ihop...
Ta hand om dej!
♥ kramar
Nilla

Lilla huset på prärien sa...

Hej Gùa, pausa du bara! Det kan vara skönt ibland. Och om nyfikenheten tar överhanden att kika in på bloggen så ska man väl få göra det också - eller om man varit med om någonting häftigt och bara vill berätta :)

Ha det riktigt gott nu!

Kram Jenny

♥ Pia... sa...

hej du lilla isländska väsen..väna människa ..inte får du försvinna från bloggvärlden vår..vill att du fortsätter skriva ur hjärtat ditt..vill läsa om hur du tänker OCH vad du tänker..sköt om dej..kram..pia

HildeS sa...

For en vakker blogg du har. Mitt første besøk men ikke det siste, det er helt sikkert.

Jeanette sa...

Jeg er veldig glad i bloggen din, oppdaget den først i en reportasje i et blad, var veldig glad når jeg fant deg her inne på NIB. Du har virkelig et gjennomført og vakkert hjem.
Jeg har noe til deg på siden min, så ta en titt.
Klem J.

katarina sa...

Hallå vännen!
Kikar in o läser dina tänkvärda ord.
Det går ju inte att kommentera de senaste inläggen...antar att det är medvetet....kanske släpper en del dåligt samvete då....jag menar...det är ju kanske inte bloggandet som tar en massa tid...utan kommenterandet..
Men jag vill i alla fall skicka dig enkram och tala om att jag tänker på dig...ofta...fast vi aldrig möts.....konstigt eg....det känns ändå som jag känner dig....som om det vore den mest naturliga sak i världen att bara sjunka ner i din soffa med en kopp kaffe....nåt man gör var o varrannan dag....hmmm...
jag är nog lite konstig jag med...;)
Kraaaaaaam min vän!
Katarina