Just do it!

Just do it!

måndag 28 mars 2011

Lycklig och Tacksam...

Hej alla mina fina solar!

Nu var det verkligen länge sen, igen!..;)
Men så blir det när en stackars isländska försöker hålla tempot. Och det behövde jag verkligen förra veckan. Anledningen var att jag, i fredags, fick den äran att ta emot 55 inredningssugna tjejer på väg till Danmark. 
En bloggresa som de oändligt inspirerande Ingela och Petra hade anordnat. Och fattar ni hur stressad jag var?!? Nej, det gör ni inte kan jag lova, för jag hade inte fått några varor, och kommer inte att öppna förrän till påsk! Ändå så ville de komma! 
Vilken ära!
Så vi anordnade lite bubbelvälkomst till dem, och fina Gerda och min lilla Hlif, blev mina räddare i nöden, då de tillät mig att ta del av sina alster. Jag säger bara tusen tack tjejer!

Japp, och hur gick det då?
Jo, jag tyckte det gick bra! Helt underbara varma tjejer som log glatt och visade en empatisk förståelse för min inte klara butik, mitt ostädade hem (fick ju gå på toan där, eftersom butikens kopplas in denna vecka)...och min uteplats som blivit en byggarbetsgömma. 
Ja, de fick verkligen ta del av den nakna sanningen. Och jag får stå för den..:)
Jag fick så mycket vackra ord, av så många tjejer, att ta med mig på min resa. Och så många varma kramar, att ta till när jag tvivlar.
Vilken ynnest! 
Det var endast en som jag hörde uttrycka sitt missnöje. Genom ord som, "bara massa skit. Det värsta jag sett, värdelöst etc." 
Och det är väl ganska bra sluppit, eller hur?!? 
(Ändå så blev jag lite ledsen i ögat...*skakar av mig*)
Men när hon kunde negativt kommentera en sak, i mitt vardagsrum,  efter att ha varit på toa, i mitt hem!...insåg jag att mina besökare i fortsättningen får hålla sig i butiken. Som för övrigt har fått sitt namn ändrat till...mor Ágústas garage.
För självklart ska garaget vara med i namnet. Så är det bara..:)

Tusen tack alla ni vackra som så glatt berikade min fredag! 
Jag snurrar fortfarande i all den positiva energi som fortfarande fyller mitt inre och är bara så lycklig och tacksam..♥
Tack för att ni kom förbi. Det gav mig mod.


Och ni, alla mina solar!
-som så troget följer min lilla Lakkris resa..:)
Åhh, vad ni är bäst!!!

Puss & Kram och massa kärlek till er alla...♥

42 kommentarer:

hlíf sa...

Vad fint det ser ut! <3

Anonym sa...

Man upphör inte att förvånas av hur tråkiga vissa bara måste vara!!
Skaka av dig det negativa och njut av det goda!!
Älskar din stil!!!
B

Lina Roos sa...

Låter som du har haft en fin helg. Och du, bry dig inte om den där dumma tanten, hade jag varit där hade jag givit henne på måppo! Hon verkar ha hamnat på helt fel resa med tanke på att din stil går helt i hand med det lantliga och personliga. Önskar att jag snart få komma dit och fota hos dig! Puss och Kram!

lottens vita och gröna sa...

goa fina Gua! mmmmmm facineras av människor som har sånt inombords,alltså inte att jag blir beundrad uten förundrad...vad tar det åt mänskligheten, såååååå oförskämt! duuuuuuu vårans allas sol värmer upp oss frusna med värme och ljuvligheter stråla vidare och släpp förbi oros och åskmolnen, dom kan bullra någon annanstans, nu kramas vi och hoppas vi ses och hörs snart, varmaste kramen lotten

Ett Vitare Hem sa...

Mmm det vart ju lite trist där men som du skrev skaka av dig vi var 54andra som älskade både din så vackra butik, din mysiga buffe och ditt vackra hem som vi fick se lite av när vi lånade toaletten, är verkligen imponerad och fick så mycket inspiration, ska bara få tid att omvandla all helgens inspiration i handling också ;o)
Tack för att vi fick komma!
Kram/Lena

Anna på Annas Hotell sa...

Söta Gúa!
Skaka genast av dig den oförskämda kommentaren från den lilla människan omedelbums :-)49 glada besökare är 49 positiva kommentarer och det är dem och bara dem man ska lyssna på! Den stackars lilla människan måste tyvärr stå ut med sig själv varje dag och det kan inte vara lätt :-)
Kram på dig och jag är övertygad om att din butik kommer vara alldeles förträffligt brilljant och underbar <3 Anna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hej goaste Gua!
Jag är så glad att jag har fått träffa dig och få besöka din butik. Den är redan så fin med så mycket härlig inspiration och det kommer att bli succé när den öppnar på "riktigt". Tack för en underbar champagnebuffé och ett så varmt och hjärtligt mottagande.

Önskar dig en fin fortsättning på veckan!
Bamsekram,
Regina

Ps. Lyssna på oss 54, inte på en!

Helena, The Swenglish Home sa...

Rara Gua,

Jag har läst din blogg länge och njutit och förundrats av din fantastiska förmåga att skapa en personlig och kreativ stil, med ett konstnärsöga som är få förunnat. Du har i mitt tycke en otrolig talang och allt du skapar, i bild och ord, är så själfullt.

Trots att jag inte känner dig kan jag inte låta bli att surna till ordentligt på den lilla människa som var så oförskämd hemma hos dig. Självklart handlar detta inte alls om dig, utan om den personens egna svagheter och tillkortakommanden, men det rättfärdigar inte att hon få förgifta luften hos dig.

Du är en otroligt inspiration för så många och så generös i ditt uttryck. Tack för att du delar med dig!

Varmaste lycka till med ditt spännande Mor Agusta-projekt - det kommer att bli ett resmål att längta till! (För oss som bor långt borta och inte så enkelt kan ta oss dit..)

Varma hälsningar,
Helena

mysiga heestrand sa...

Hej!
Tusen tack för att vi fick komma till dig. Håller helt med "Ett vitare hem" om att vi var 54 andra som bara älskade din fina butik. Själv var jag helt lyrisk. Du har så mycket fint och jag kommer gärna tillbaka när du fått alla varor efter Påsk. Du har en sådan blick för att arrangera och få till det där alldeles extra. Bufféen var så vackert dukad på en spegel och det smakade så gott med bubbel och tilltugg.
Många kramar Camilla o Marita i Heestrand

Marie - Systrarna sa...

Kan bara hålla med de andra kommentarerna - trist människa utan hyfs som inte har något med dig att göra egentligen! Hon var verkligen på fel resa! Jag skulle varit där istället... ;-) Uppskattar ju verkligen allt du gör söta Gua!!
Kraam

Unknown sa...

Hej Min rara underbara!
Tack för att vi fick komma till dig och insupa den magiska atmosfären, din kreativa glädje och din konstnärsådra! Vi kände oss så ärade som fick komma och jag är bara sååå ledsen över denna kvinnas oförskämdhet och om det är till något plåster på såret så var den kvinnan inte trevligare eller särskilt imponerad av någon av de andra ställena heller, hon var helt enkelt en kvinna (med oförmågan att bete sig) på väldigt fel plats- Du ska veta vad vi andra suckade av glädje och lycka när vi satte oss på bussen efter besöket hos dig!!!!!! MILJONTALS KRAMAR & PUSSAR TILL FANTASTISKA DIG!!!!!!

Norregård sa...

Hej!!!
Snacka om att hamna på fel resa....

Du är bara bäst, det ska du veta;o)

Malin

Anonym sa...

Låter som din helg var till belåtenhet och den som uttryckte sitt missnöje ska du inte ta åt dig av. Tror det handlar om avundsjuka. Gläds istället av de glada tjejernas vibbar de som visade empati och förståelse.

Ha en fin vecka och var rädd om dig!

Kram Renate

Vita Falkens Lantliv sa...

Så ledsen att jag inte kunde åka med på den lilla resan:( Hade så gärna velat se din lilla affär och hem:) Den trista typen som var med var antagligen VÄLDIGT avundsjuk! MEN så trist med såna typer:( Strunta i henne och tänk istället att hon bara var just avundsjuk;)

Kram Susanne

Virre sa...

Tack för att vi fick komma till dig..vilken underbar person du verkar vara...så glad o vacker...
Jag är jätteglad att jag fick låna din toalett inne...och få kika in i ditt vardagsrum...så vackert...
Skit i komentaren...hon kunde stannat hemma i stället...
kramar från mig Veronica

Lisas torp sa...

Jag håller helt med den svengelska Helena här och de andra här - att genast skaka av dej den dumma kommnetaren! Varför säja något ALLS om det inte faller en på läppen! Dumma människor finns det gott om, men det gäller att inte ta åt sej, du fick säkert jättemånga positiva tillrop, vad jag kan förstå!
Du har otroligt kreativ, fantasifull och driven i din inredningstil!!!
All lycka till i fortsättning!
Vilket passande och fint namn på butiken! Perfekt!
Kramar
Lisa

Norrfrids Eija sa...

Finaste Gua, nyss hemkommen från inredningsresan vill jag tacka dig för att vi fick komma och se ditt makalösa garage. Mina förväntningar infriades med råge, har aldrig sett något vackrare, du är en sann konstnär!
Jag blir så ledsen över att du fick höra denna lilla överförfriskade kvinnas tråkiga kommentarer! Om det nu är till någon tröst så var hon inte nöjd någon annanstans heller. Förstår mig inte på en sådan inskränkt attityd och än mindre varför man följer med på resan överhuvudtaget med denna inställning...jag kan garantera att ALLA övriga på bussen var djupt imponerade och inspirerade av din butik! Tusen tack igen för att du tog dig tid med oss!
Kramar, Eija

Madame B - Vintage & Chic Antique sa...

Käraste du :)
Bry dig inte om den tanten, hon är säkert inte nöjd med något annat heller.
Avundsjukan är stor hos många ska du veta :)
Nej, du forsätt bara som du har börjat. Vi är så utroligt många som tyckar om dig och det du gjör.
Jag önskar dig en riktig fin og solig vecka.
Kram Harriet

Vita små hjärtan sa...

Hej allra raraste!
Tack för vi fick komma och se din vackra förtrollande värld.
Kram Agnetha

Anonym sa...

la henne bare kalle det skrot, i dine hender blir alt til gull. Stå på Gua. Klem

Anonym sa...

Är så tacksam att jag fick komma till dig i fredags och ta del av ditt fina garage<3 Det är så fint så fint och bara vackra saker! Och du själv var så fin när du for ikring för att hinna med att prata med alla. Lovar att komma tillbaka när tillfälle ges!
Lycka till och kram från Nina

Vida sa...

vad spännande att du haft de andra goa tjejerna på en liten förhandstitt..det ska bli så spännande att få komma till dej lite längre fram..du är en sann konstnär i tankar ord och gärning..

tips: svimslå med handväskan alla oförskämda som bär sig dumt åt;))

kärlekvänskapkramartillvackradu
Vida

Marie sa...

Min söta vän!

Jag som har haft den stora glädjen att få besöka dig och ditt vackra hem ett flertal gånger blir alldeles häpen över hur någon människa kan uttrycka sig så tråkigt. Så fruktansvärt oförskämt!!!!!!!!

Men strunt i henne och sug istället åt dig allt det positiva som fredagens besök gav. I mina ögon är du, ditt hem och din butik något alldeles, alldeles extra!!!!!!

Kram Kram
Marie

Nellie sa...

Hej! Börjar med det roliga: Fick så mkt inspiration och glädje i själen hos dig. De andra ställena var superfina och underbart härliga och jag handlade fina saker, men de nådde inte "in" som du och ditt underbara garage. Av mig får de MVG men du får MVG med en * i kanten! Jag fick möjlighet att besöka Tage Andersens butik på lördagen och där fick jag också samma känsla som hos dig. Och sedan det tråkiga: blev tyvärr vittne till händelsen och ångrar så att jag inte sa ifrån! Var nog rädd för att förstöra det vi andra 54 upplevde hos dig; ren o skär glädje och tacksamhet för din gästfrihet, underbara bemötande och äkthet i det du gör. Så ledsen över att hon utnyttjade din gästfrihet och tillit, och visade både okänsla och gränslöshet. Man behöver inte tycka lika men hennes beteende var oförskämt och sårande. Ser fram emot att besöka ditt garage fler ggr. Kram Nellie

Lena sa...

Hej! Ren svensk avensjuka. Den kvinnan är bra avensjuk på dig.För du verkar har skapat något helt undert, som många drömmer om(har bara sett på bilder ej fått uppleva det). Så var stolt.Mvh Lena i Luleå.

Paula sa...

Du stod så vacker och vinkade på oss när vi kom. Det riktigt strålade om dig! Den energin och glädjen du spred, fick vi ta del av när vi besökte ditt fantastiska garage. Även om du inte hade fått dina varor, fick jag shoppat lite ändå. En kotavla fick följa med mig hem. Så fint det blev. Sedan fick jag en glimt av ditt otroligt vackra hem, när jag lånade toaletten. Det var fantastiskt!!!
Jag följer din blogg och har sett bilder där, men det var häftigt att få en glimt "på riktigt".
Kram på dig, du fantastiska människa, och hoppas att de där tråkiga och vansinniga kommentarerna är avskakade!

nina/nice sa...

Tack söta Gua för att du så givmilt öppnade
din fina butik och ditt hem för oss!
Lycka till med allt!!!
Kram Nina

Inspiration i vitt sa...

Hej min vän, du är bäst Gua och jag är dig evigt tacksam att vi fick komma och det är ett minne för livet för oss alla.
Du hade gjort såååå fint och det var otroligt välkommnande och jag glömmer det aldrig.
Elakheterna studsar tillbaks vet du och de har inget med dig att göra.
Ps du har fått mail
Kramar i massor/INgela.

annika sa...

Tack du goa fina Gúa för allt du fixat till oss. Kändes som att vara med om något märkligt. Tänk att ha din fantasi...gillar den.

Du... om den onöjda oföskämda människan kan jag bara säga att hon var onöjd med det mesta. Synd att hon skulle göra bort sig och skämma ut sig själv. Jag hoppas verkligen att du kommer att minnas oss andra men tyvärr är det det tråkiga som klibbar fast på ens sinne. Men alla vi andra var supernöjda.

Kram
annika

Butik Östergården sa...

Tusen TACK för att du ordnade så fint för oss i fredags. Jag och min dotter blev så inspirerade, det var så fridfullt och vackert fast det var mycket folk kände man ändå av hur fin stämning ditt garage gav en. Champagne buffén var super god!

De vackra resväskorna är nu fyllda med både spetsar och Mårbacka pellisar. Allt det andra jag köpte skall vi pyssla till något fint med imorgon.

Hoppas verkligen inte att du bryr dig om den hemska människan, jag brukar själv få låna ut min privata toa till bussresenärer och förstår hur tråkigt det känns när man bjuder folk i sitt hem. Men som alla andra har skrivit, ödsla inte energi på en sådan människa. Alla vi andra tyckte allt var toppen!

Goaste kramen från Helen och Erika

LantlivsAnette sa...

Åhhh så fint..att få komma där hos dig..jaa helt underbart !! Tänk att det alltid ska finnas såna där hemska negativa människor, man blir så ledsen..
Men skaka av dig, låt inte den energin komma...
Ha det gott vännen
Kraaam Anette

LantlivsAnette sa...

P.s Om du undrar vad i herrans namn jag gör uppe så här tidigt, så är det för att jag väntar på Flyg Taxin, ska till S-holm på utbildning, och jag är såå rackarns nervös, har knappt sovit något..jag åker snart..Kraaam

Anna S sa...

Hej Gùa. Vad kul att du fått besök i ditt snart klara Garage!

Alltid trist med såna som förgiftar och häver ur sej oförskämdheter.Vet att de kan kännas svåra att skaka av sej, men jag håller med i vad de andra skrivit om detta. Surpupporna finns ju tyvärr lite varstans. Ta inte åt dej!Det har med dem att göra, inte dej. Du är bra och har det så fint!

Lycka till i fortsättningen med! :) Klem /Anna S

VACKRA hem och interiör sa...

En så vacker och konstnärlig miljö, skulle kunnat flytta in i din butik med detsamma. Tusen tack för din gästfrihet!! Hoppas få möjligheten att besöka dig igen längre fram.
Ha en underbar dag!
Kram
Pia

Storfors Camilla sa...

TACK du fina,goa och glada jag är så lycklig över att du lät oss få en förhandsvisning av ditt underbara garage vilken atmosfär jag fick energi och inspiration i massor av din gosiga genomtänkta miljö både inne och ute hela du utstålar sån positivitet att man blir glad av att bara se dig LYCKA TILL och många kramar Camilla i Storfors.

Anonym sa...

Ååå vad jag önskar att jag hade varit med,men jag är så glad att jag här på din blogg kan ta del av din resa mot butiken.
Tänk att det alltid ska finnas nån som ska gnälla, oförskämt att kritisera dig i ditt hem, men ruska på dig ordentligt nu så att hennes dumheter far av dig!
Kram från ett snöande Roslagen, Veronica.

Skogsdoft & havsbris sa...

Det var ju verkligen fräckt av den där besökaren att komma med en sån kommentar... Hon var helt klart på fel plats, man undrar varför hon följt med på en sån resa då... Nåja, det viktigaste är ju att alla de andra var glada och nöjda! Det var säkert jättekul att ha dem alla på besök!
Ha det så bra!
Kram

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Man blir alldeles upprörd och galet ledsen över att läsa om hur oförskämt du blivit bemött... Din lilla stackare.
Men när jag läser vidare förstår jag att du ändå låtit all positiv energi bli det du tar till dig mest av det hela. Go Girl!

Kram Hillevi, som alldels nyligen (förra veckan) hittade hit för första gången, från Norrfrids Eija tror jag det var....

Mia Maräng sa...

Hejsan!
Ja man slutar aldrig att förvånas.Ja oförskämt är det att säga såna saker.
Iallafall så tycker jag att din butik verkar vara underbar. Jag missade resan så jag tänkte ta en kompis med mig och komma när du har öppnat.Skulle vilja fråga dig om det finns nåt bra boende i närheten? Jag kan ju maila dig om det. Och du tänk inte på de tråkiga orden.Hon vet tydligen inte hur man uppför sig...
Kramiz Mia

Marie sa...

Tack goa Gua för att vi fick besöka dig och din finfina butik på vår tripp ner till Danmark...Kommer gärna på besök igen om jag har vägarna förbi.....kramar till dig //Marie

Anonym sa...

Hejsan gumman!
Men det fattar du väl att "kärringen" bara var avundsjuk.Sådana är ju en del. Bry dig inte, du har jätte jätte fint överallt. Jag var inte med på resan för jag kunde inte då.Men till sommaren skall jag ta en semestertripp till ditt garage. KRAMEN KICKI

Essay_writer sa...

lovely post