Just do it!

Just do it!

måndag 3 februari 2014

tiden...

Hej i dagen alla ljuva.
Jag tycker det doftar vår denna grå halvblaskiga februaridag. Säkert är det bara i min näsa, men tanken är lockande :) Helgen var en lång sådan, vet inte varför, men det händer ibland att den känns längre än annars. Konstigt! För i övrigt så tycker jag tiden går så himla fort. Månaderna liksom rinner iväg och därav åren likaså. Fast jag försöker vara i nuet. Tänker ofta på när min mamma pratade om just detta, men då hängde jag liksom inte med. Livet var oändligt då. Härlig känsla :)
Men det är väl typ det enda vi kan vara säkra på, att så inte är fallet. Jag blev starkt påmind om det när jag var i min lilla hemstad och insåg att det numera finns lika många, om inte flera på kyrkogården jag behöver hälsa på som kompisar att skratta med över en kopp kaffe.
Vet inte om det bör anses ledsamt? Jag upplevde det i alla fall inte så, utan mera bejakade att så är livet. Kanske lättare att konstatera eftersom det är gamla människor det handlar om. Människor som fick ett långt liv, och som var en del av mitt liv "då". En del av den jag var och den jag är. Och jag känner tacksamhet, återigen, över äran att få förvara deras minnen i min tanke och hjärta, på min fortsatta vandring på denna väg som numera går så himla fort.
Denna väg som jag tänker njuta av varje dag tills den tar slut. För det är därför vi är tillåtna att vandra den ju, eller hur?...

-Japp, så fungerar mina tankar, och det känns så himla skönt att återigen ge mig tiden att skriva ner en del av dem i denna min dagbok mot världen.

 för engång var även jag en liten tjej...
(lite pics från vårt "nya" kök :)

Stor varm kram till er alla som hänger med mig :)
Njut av veckan, heeela tiden!

Kärlek
// Goa

11 kommentarer:

G:a Affären sa...

En vacker reflektion över livets vandring...
Och en söt liten Goa på bilden, sedan tror jag att du hade en klok mamma. Nu är det vi som får förmedla de kloka tankarna till nästa generation, förr eller senare kommer de också att förstå.
Ditt kök är både trivsamt och spännande, jag har dröjt mig kvar i det en stund.

Varm kram till dig också!
Cia

Anna S sa...

Fina bilder, och fin ny plats och innehåll för ert kök!
Gillar det lilla walk-in-skafferiet. Tack för att du delar med dig!Det är sant som du skriver om livet tänker jag.Det gäller att ta vara på det och fylla det med sånt man tycker om och blir tillfreds av.

Hälsning från Anna

nillashalsaharmoni sa...

Hej!
Tack för att du delar med dig av dina tankar! Så fint skrivit. Livet kan bli kort och det kan bli långt och det bästa vi kan göra är att leva med tacksamhet varje dag. Precis som du!
Hälsningar, Gunilla

Ramuan Disfungsi Ereksi sa...

Nice post blogs ^^

Obat Kuat Aman sa...

I really love your blogs (y) nice post

obat pelangsing badan sa...

very interesting article with images that are so beautiful

Obat Kuat Pria Perkasa sa...

thank you has been authorized to visit ^^

Obat Kuat Tradisional sa...

thanks have been allowed to visit this blog

Obat Kurus Paling Cepat sa...

article very interesting to observe

Cara Menurunkan Berat Badan Secara Alami sa...

thanks have been allowed to visit this blog .. I really love your blogs

Anonym sa...

I love your style....'swoon'^^^Where are these lovely greyish baskets from?

Love Simone