Just do it!

Just do it!

söndag 24 maj 2009

Hej mina kära.
Åhhh, vilken härlig helg jag har haft..:)
Gårdagen målade jag tre dörrar och två fönster i...källaren! Jisses vilken skillnad. Alltså jag är lika förvånad varje gång för vitfärgens magi! Allting blir vackert liksom, även min källare och då ska ni veta, pratar vi magi på hög nivå ala, Joe Labero!
Japp, det finns nog hopp om den där källaren som jag hela tiden låtsas är min favoplats när jag ska tvätta. Ni vet, drar djupa andetag innan jag går nedför trappan och så går jag in i en låtsasvärld. Och på nåt konstigt vis lyckas jag och det går jättebra. Jag har nämligen en favorit tvättstuga, som jag skrivit ut massa bilder ifrån och gjort ett kollage, som jag bläddrar i samtidigt som jag andas in. Och så springer jag nedför trappan, håller andan (sånt kan man träna upp, ungefär som i en förlossning) När jag står där och fyller min maskin och viker min tvätt så ser det ut som HÄR
...eller tills jag typ känner att jag måste andas på riktigt, inte bara flåsa som en hund! För så fort jag börjar släppa ut luften, så börjar verklighetens förvandling. Och jag gillar inte den!
Bilden har jag nämligen bara lånat från Anettes världens vackraste tvättstuga!
Så stegen upp igen, är alltid lika tunga. Men, jag ger mig inte. Lägger fram mitt bildkollage lite varstans, för mannen att upptäcka. Senast idag låg det framför ett halvmålat staket han höll på med....

G- "Nä, men, ligger detta här, *Anttesvärldensvackrastetvättstuga*...oj, så konstigt"! "Helt makalöst hur man kan fixa en sån vacker tvättstuga"!

Mannen tittar på mig och låtsas som han inte fattar!...*argh*

Ett par timmar senare ligger det framför svetsen, han precis satt igång, för att fixa grinden, till det numera klarmålade staketet.

G-..."Nä, men...är det här *Anttesvärldensvackrastetvättstuga* ligger"! Helt...

T-..."makalöst hur man kan fixa en sån vacker tvättstuga! Jag vet, Gúa"!

G-...vaddå...Ja, men visst är den fin?!

T-..."Ja, Gúa, den är superduperfin"! "Men just nu så, målar jag staket, klipper gräsmattan, städar garaget, svetsar konsoller och lagar grinden...och om en liten stund ska jag in och laga middag"!

Det är då jag blir generad, på riktigt. Börjar vagga lite och småle.
Jag som trodde han inte hade fattat nåt. Men det är klart, när man sett samma kollage, i strumpkorgen, ovanpå tandborsten, i kornflakespaketet, ovanpå bilnyckalarna, för att nämna några av de platser som det legat...(*pinsamt*), kan man inte annat än fatta. Och jag får inse den sura sanningen att, det är jag som inte fattat!

Men precis innan han drar ner hjälmen hinner jag...

G-...sorry älskling, jag fattar. Och jag vet att det är mycket nu. Men om jag lagar middagen, tror du så att du skulle kunna fixa skåpet till tv.n i kväll och byta lampan i hallen och det lilla skåpet jag ska ha vid uteköket..?!?...Ja ochförstås trappan, det får vi absolut inte glömma!...etc.etc.etc.etc.etc.

En vanlig söndag i familjen Island är till ända och drömmen om en vacker tvättstuga...förblir en dröm..:)

Men vad gör det...nu när jag ha sån vacker torkställning, utomhus, *GLAD*..:)


Lakrits gillar den också..:)
vitt är Wonderful...
önskar att det alltid vore så..:)

Denna skönhet hittade jag hos Kamprad,
en ros på stam...

och så bara en vy.
och en till.
Och nu börjar det äntligen bli som det ska.
Idag planterade jag tre buskar och en pipranka...*Lovely*


Stor varm kram till er alla min kära vänner! Må den nya veckan ge er massor av goda stunder fyllda av sol och varma skratt.

Ps...Precis när jag skrivit klart nu, hittade jag denna anonyma kommentar bland ett av mina förra veckans inlägg...
"Are you really so proud, that you cannot answer even to your emails"?

Och precis nu, är jag så ledsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Just nu när jag minst behövde det! Nu får jag tar mig en funderare på fortsättningen...

Hi anonymous,
It´s up to you to think what ever you want to think of me! As long as I know, that my lack of answering you, has nothing to do with proudness.
I´ve been having problems with my emails, the hole week. Can´t get into my account.
I get lots of emails and can not answere everyone. Even if I would love to. I just don´t have the time.

I can´t find any email in english among my latest ones. And your comment made me really sad.
Hope I made your day...
//Gúa

53 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Men suuuuuck Guá ...Om man åtminstonde hade en källare att drömma om:)...hihi..ja drömma kan man och drömma gör jag..och även jag drömmer om Anettes drömvärld...de enda jag kommer nära Anettes värld med ..haha det är min vita hund..vi har westiesar båda två..såm en vacker tvättstuga ...DET kan jag glömma..min är en liiiiten liten stvättstuga på en ..inte är det mer än en meter tror jag?..eller joo liite till..dent får visserligen plats en tvättmaskin och en till maskin ..och en bänk..men sen du:)..Vilken ljuvlig torkvinda....jättefin..och så skriver du såå härligt sen..önskar dej en skön vecka...kram..PIA

Pysselpalatset sa...

Men det är faktiskt skönt med drömmar också... Vi fixare kommer alltid att vilja göra om... så när allt är klart... vad ska vi göra då???? -jo börja på ny kula... och då är det svårare.... för man har ju redan uppfyllt alla önskedrömmar... Kram Jeanette

Wee Mary sa...

Hej!
En fröjd för ögat att titta in hos dig, som vanligt!
Dessa människor finns överallt tyvärr. Den fega sorten som inte vill ge sig till känna utan gömmer sig bakom en bitter åsikt.
Tyvärr är det lätt att man då bara ser det negativa och inte alla de andra fina orden. Glöm inte bort dem!
/Stor kram,
Marie

Made in Persbo...Carina sa...

Nä fy vilken ledsam kommentar du fått. Själv kan jag då och då känna mig jättestressad över teknikkrångel, som när mailen inte fungerar, eller datorn krånglar (vår dator krånglar MASSOR och skulle egentligen behöva lämnas in på översyn) men jag vill inte vara utan, inte att andra ska tro att jag ignorerar dem.
Jag skickar en BAMSE-TRÖSTKRAM och hoppas att du känner att vi är måååånga som tycker att du är fantastiskt go och generös som delar med dig av ditt liv och din vardag i alla dina härliga inlägg. STORT TACK för det Gua!

KRAAAAM, Carina

LantlivsAnette sa...

Hallo vännen !!
Jag bloggar in till din ljuvliga värld..Gua världen, där är det alltid så rofyllt och trevligt...
Också läser jag..du skriver och nämner min tvättstuga !! Ojjj, nu blev jag stolt som en tupp..hii..hii..åhhh du, så glad jag blev nu !! Du är rolig du..som har min tvättstuga på bild och terroriserar maken med..fniss...
Jag hoppas verkligen att du får en sån tvättstuga en dag, för det är verkligen ljuvligt att gå ner där och tvätta och duscha...
Sååå fin tvättställning du har ute...nu ska jag ta och visa den bilden för min karl, jag ska terrorisera honom med den..jag VILL ha en sån ställning jag också...sååå fint du har det ute, planket och alla växter..
Och va ?? vem i allsin dar skriver så där...äsch..glöm den tråkiga kommentaren...vi andra , vi vet att du är BÄST !!!
Ha det gott
Kraam Anette

Mitt hvite hus sa...

Oj jeg satt med et smil rundt munnen igjenneom hele innlegget helt til jeg kom til slutten..da fikk jeg et lite støkk i magen min.. Så kjedelig med slike kommentarer... Man blir så lei seg...
Men heng ikke med hode skjønne Gùa... fortsett å drøm om den fineste tvettstugan du... vi er nok mange som drømmer om en slik tvettstuga...

Ønsker deg en solrik dag...
God klem Kerstin

Randi sa...

Heisann Gua!
He.He...dette var eit søtt og artigt innlegg synst eg!!Du skriver alltid så levande du,synst eg ser deg:-)))
Å alle dei kvite nydlege bilda dine da,som alltid!!
Eg og drøymer om eit kvitt stakittgjerde:o)ja og tvettstuga:))
Å sånne DRIT kommentarer skal du berre oversjå!!!Men det er kjempe skuffande å få sånne..huff!
Stå på vidare du Gua! Ha ein fin veke!God klem til deg!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej Gua!

ljuvliga bilder som alltid......

Du trollbinder mig.... *LER*

Hoppas att din dröm kommer att gå i uppfyllelse med en sån tvättstuga.....(jag vet att den gör det) ;-)

ååå du strunta i den kommentaren...!!!
Man kan inte hinna allt.
Och man kan ju verkligen inte hjälpa om internet inte funkar som det ska....

Var proud över att du har en sån underbar blogg !!!

Nilla

Elzie sa...

Ja, jag lär nog aldrig få en tvättstuga som ens kommer i närheten av Anettes, men man får vara nöjd ändå. Som T säger, man kan inte vara överallt och göra allt på en gång, hi, hi. Fast man önskar att man ibland hade 10 armar och att dygnet bestod av fler timmar.
Den där torkvindan är bara så fin. Var väl sjutton om jag inte ska få en sån. Har nämligen önskat mig en i födelsedagspresent!!
I'm so tired of people that can't even write out their names but feel free to critisize other people all the time.
Hoppas du förstår att du ger oss mycket inspiration med ert vackra hem (trots tvättstugan, ha, ha!) och att vi är många som gärna skulle ha ett hem som ERT!
Ha en bra dag.
Kram Elzie

Rummet för välbefinnande sa...

Tänk att det kan ta så lång tid, så mycket arbete och en så stark vilja för att bygga upp en inre harmoni, ett tillstånd av "må bra" också kan det behövs så oerhört lite för att allt detta bara ska rasa.
Kärlek, omtanke, empati, ödmjukhet, förståelse och tacksamhet - det är ord som är som ledstjärnor för mig, och så också för dig Gúa!
Då tror jag att det gör lite extra ont när man träffar på någon som kanske inte själv värdesätter dessa ledord lite mycket.
Kanske bara en träning för dig att förstå att du kan inte räcka till och finnas till för alla så som du önskar. Visst vill man mycket mer ibland, men någonstans måste man också balansera så man räcker till lika mycket FÖR SIG SJÄLV som man gör för alla andra.....
Den där kommentaren gör ont, men tänk någonstans också att du gör så gott du kan utifrån de förutsättningar som finns och det verkligen älskar vi dig alla för.

Du delar med dig så hjärligt av dina vackra ord, förtrollande bilder och det är en ynnest i sig.

Kan du gissa - det är min drömtvättstuga också. Själv har jag en liten tvättmaskin i mitt badrum på typ 2,5 m2 känns det som, men jag har i alla fall en tvättmaskin- yyyiiiiihhhhaaaaa!

Lägger en arm runt dig och sitter bredvid dig i tystnaden en stund, tar ett djupt andetag och fyller kroppen med dagens nya möjligheter.

Största kramen till dig!
Mia

Forførende Farger sa...

Sukk...
I går leste jeg omtrent det samme på en godt besøkt norsk blogg.
Jeg tror at det er noen som ikke tåler at andre lykkes.
Da må de slenge inn noen kommentarer som sårer en dypt. Anonymt, selvsagt!
Jeg har til gode å se noen slenge ut den slags dritt under sitt rette navn.
Jeg synes det sier sitt om de som driver med den slags trakasering anonymt. Det er både feigt og usselt gjort. Kan man ikke si noe åpent og rett frem uten å gjemme seg bak "anonym" bør man kanskje tenke igjennom saken en gang til, før man skriver slike sårende ting!
Ikke la dette påvirke skrivingen din, Guà.
99,9% av alle kommentarer er hyggelige og positive. Vi elsker bloggen din.
Selv jeg som ikke kan leve uten et hav av farger i rundt meg, er helt betatt av din stil!
Lykke til videre med bloggingen, og ikke la en ond person få gjennomslag for sine sårende kommentarer.
Klem

In my house sa...

Nämen Oj,,,, man kan ju bara pusta... Jag begriper inte hur folk kan sitta å klura, tänka och liksom orka skicka elaka saker!!!! För mig är det helt obegripligt. Jag ha fått många anonyma kommentarer, tycker iallfall att man kan hitta på ett namn, eller stå för vad man skriver!!!!

Men jag tänker att allt elakt, är täcken på avundsjuka...
Framgång föder avundsjuka!!!
Säger suck, och ruskar just om dig,, nyper dig i baken, och en puss i pannan, för att du ska glömma detta! (Känner du??)


Underbar lampa här under,,, och ljuvlig tvättställning =)

- bara så att du vet, så lever jag på dina ord fortfarande =)

Kraaam josse

Japsee sa...

Hei hei!

Vakkert hos deg som alltid.

Jeg ler litt når du beskriver din kjellern din. Men du klarer nok å gjøre den vakker. Det tror jeg må være din store gave;)

Ha en flott uke. Klem fra meg

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej! Jasså, vi är fler som "råkar" lägga bilder etc som handlar om saker man vill ha,resereportage o dyl så att mannen bara "råkar" snubbla över dom från den stunden han öppnar sina ögon. Hoppas att din strategi vinner i längden... Tills dess så får du väl njuta av de saker som blir gjorda, för det verkar ju vara en del:)
Hoppas att du får en riktigt skön vecka med mycket solsken på himlen och i sinnet,
stora kramen från Maria

Anci sa...

Det är kanske så att trägen vinner :) Du får nog som du önskar snart.
Det var tråkigt med den kommentaren. Jag tror att du svarar så mycket du orkar och jag är alltid glad för dina gulliga och underbara kommentarer. Bry dig inte om det !

Kram

Elisabeth, anyhow.se sa...

:) :) :) - det är ju nästan svimfarligt, men en absolut superbra idé!!!
Snygg torkställning i varje fall, STOR tröst! :)

gittan sa...

Åh, ett alldeles underbart inlägg, som vanligt =) Här är du i gott tvärrstugesällskap även om min dröm inte ser riktigt likadan ut. Jag ska fixa den själv saknar bara tid och framförallt pengar. Men det kommer en dag då våra tvättstugsdrömmar går i uppfyllelse och då kommer tvätten att vara renare än någonsin eftersom den tvättas med ett leende.
Trist med människor som inte har förståelse för att det kan finnas många olika anledningar till att ett mail inte besvaras. Inte blir det bättre för att man sårar mottagaren och dessutom är så FEG att man gör det annonymt. Ta inte åt dig!!!! Du är världens bästa, gulligaste, omtänksamma, härliga Gúa! You make my day / varma kramar gittan

gittan sa...

Åh, ett alldeles underbart inlägg, som vanligt =) Här är du i gott tvärrstugesällskap även om min dröm inte ser riktigt likadan ut. Jag ska fixa den själv saknar bara tid och framförallt pengar. Men det kommer en dag då våra tvättstugsdrömmar går i uppfyllelse och då kommer tvätten att vara renare än någonsin eftersom den tvättas med ett leende.
Trist med människor som inte har förståelse för att det kan finnas många olika anledningar till att ett mail inte besvaras. Inte blir det bättre för att man sårar mottagaren och dessutom är så FEG att man gör det annonymt. Ta inte åt dig!!!! Du är världens bästa, gulligaste, omtänksamma, härliga Gúa! You make my day / varma kramar gittan

Kamomilla sa...

Man ska aldrig sluta drömma... Du får ju nog alldeles säkert din tvättstuga en vacker dag! :) Din övertalningsteknik är för härlig! jag borde testa den på min gubbe för jag vill ju haaa en sån torkställning jag! Fast min gubbe påstår också att han har mycket annat att göra... konstigt? *fniss*

Jobbigt med tråkiga kommentarer, hoppas personen i fråga lämnar dig ifred.
Kram, Kamomilla

Hem och Harmoni Marie sa...

Önskar dig en skön vecka och glöm den där dumma kommentaren...
Säger mer om den som skrev den... inte värd att lägga ner energi på.
Du e bäst!

Ha det gott och kram från mig, Marie

Lilla huset på prärien sa...

Hej Gúa!

Vad ledsen jag blir över kommentaren du fick - alltid trist att höra någonting sådan. Men vilken härlig man du har - som han fixar!! Vilken fantastiskt vacker torkställning. Det är väl en början om något? Till en vacker tvättstuga menar jag ;)

Goa du - skaka av dig den dumma kommentaren, den är inte alls befogad!

Kram Jenny

Fia sa...

Så vackert de är med vittvätt på tork….. sån sommar känsla.
Fia

My Lovely Things sa...

Hej Gua!!
Glöm den kommentaren..inte hinner man svara alla kommentarer och maill.Jag vill gärna men hur ska man hinna det..

Släpp det..Låt inte den som skrev det få ta ner dig och göra så du mår dåligt..Utan sträck på dig..Du gör inget fel..Du har en blogg som är så ljuvlig..Att man skriver en kommentar hos nån betyder inte att man ska få svar..Utan vi har bloggar där vi visar våra liv..Alla som är trevliga är välkomna att säga ett par ord i en kommentar..Man svarar gärna om ork och tid räcker till..Men framför alt är det ett forum där man visar en del av sitt liv..

Du har de tså underbart..Allt vad du visar är så ljuvligt..
Kram du goa Underbara vän..
kram Anna

lottens vita och gröna sa...

hej going! duuuuuuuu skit i den där kommentaren, lätt att säga..jag skulle reagera precis som du, är så rädd jämt vad folk ska tycka och tänka om hur jag sköter allt...får sån bloggångest emellanåt...vill inte verka stroppig men det handlar inte om att inte vilja utan om att leva på riktigt med...vet du jag tror att den där anonyme inte ä englesk, skulle bara kamoflera sig lite, hmmm så trist så trist en sån människa har det...

torkställning så jag svimmar sötis och jag med drömmer om anette...hennes tvättstuga alltså, hihi!

i helgen har jag plöjt vakre hjem, duuuu är min hero!
p&k lotten

Tulipa sa...

hej!
Så mycket ljuvligheter från en ljuvlig kvinna som dig och så en elak onödig sur kommentar som bara bryter ned det glada fina...säger som alla andra...du ska inte ta åt dig!
Ingen kan svara på alla kommentarer. Bloggen är ju inte ett heltidsjobb, utan en rolig sak som tillför det där extra och som ger sånt otroligt utbyte.
Du vet ju i ditt hjärta hur många vi är som beundrar din grej och det du gör. Var som solen och strunta i det där dumma molnet!

Kram Mariette

Hanna sa...

Underbara bilder Gúa !!!
Va länge sen jag tittade in till dig, så jag blev kvar en lång stund nu :D

Ha d bäst!
Kramar / Hanna

Kerstin sa...

Hej Guá,

ville bara säga att jag förstår såväl hur det känns att bli sådär ledsen över någons förflugna ord. 100 snälla ord kan inte ta bort ett enda elakt. Hoppas du mår bättre nu, du förtjänar allt gott!

Varma kramar!!
/ Kerstin

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig. Allt väl?

Underbart inspirerande bilder som alltid.

Ha det gott. Kram Pirre

gamla skolan sa...

Vilken tvättstuga ! Jag drömmer också ! Vill börja göra om vår nu på direkten . Men bredvid vår tvättstuga ligger min mans Tennverkstad , och det smyger sig in en massa slipstoft , genom dörrspringorna , så jag vet inte om jag nånsinn kommer få eller kan ha en vit tvättstuga . Tror du man blir deprimerad om man målar den svart ??? Kramar Susanne / den gamla skolan

hemtrevnad marie sa...

Trist med den anonyma kommentaren Gùa!
Inte kan man hinna med allt ...och när du dessutom har krångel med mailen...
Och vilken torkställning du fått ...ljuvligt!!:)
Och tvättstugan i dina drömmar är verkligen den allra vackraste!
Men det är ju så att tiden räcker inte till för alla projekt man har...tänk att man alltid ska ha huvudet så fullt av ideer, hihi!
kram på dig!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men nu har jag glömt vad jag skulle skriva. Läste det där sista, verkar lite virrigt, eller?
Jo, tvättstugan. Ja jag vill också ha en Anette-tvättstuga, kanske till hösten. Ja inte så fint, men lite bättre än nu. Och din torkställning är superfin, sån skulle jag också vilja ha, hmm
Kram till dig
AnnaMaria

Marie sa...

Hej gumman!

Torkställningen är underbar och vem drömmer inte om en tvättstuga a´la Anette!!!
Usch vad det är ledsamt med dessa anonyma tråkiga kommentarer, har också fått då och då. Men försök att strunta i denna enda människa, tänk på alla oss andra som bara älskar allt du gör. Du är bäst!

Många kramar
Marie

Jenny sa...

Jag håller med dig, Anettes tvättstuga är verkligen något utöver det vanliga. Jag önskar att jag hade en tvättstuga, men har ingen. Inte ens en ful som jag kunde göra fin. Såg du äntligen hemma ikväll, jag tyckte inte om vad de gjorde med det färgade kaklet på väggen men de hade satt in en tv... Att titta på medan man strök, typ. Det var ju... praktiskt. Eller? Ha det bra! /Jenny

Inspiration i vitt sa...

Vännen min,
du är att rolig du som jagar din man med underbara projekt,
jag är lika ivrig jag men får alltid lugna mig.
Ibland frågar min man om jag bara har honom för att han ska göra saker åt mig??
En händig karl har du i alla fall och han har gjort en underbar tvättställning till er, så ljuvlig, jag vill oxå ha en sån men jag får nog hejda mig lite vi grejar i ett av tjejernas rum nu och har en hel övervåning som ska göras phu.
Tänk hur man är funtad när man tar sig så över nån enstaka elak kommentar när det för det mesta bara är snälla ord man får, de elaka sätter sig som en igel på en på nåt sätt, konstigt.
Hur som helst så är vi många som älskar dig och din ljuvliga sida.
Kramar i massor/Ingela.

Eddan sa...

Snälla rara försök att bortse från den tråkiga kommentaren. Fegt att vara anonym. Det måste bara vara någon som vill djäklas för det förstår du väl att ingen kan ha något "otalt" med dig. Snarare är det någon avundsjuk stackare som ger sig till känna på detta sätt.

Du är bäst - tvivla aldrig någonsin på det!

en STOR kra från Anette

LOPPISLIV sa...

Vilka härliga inspirationsbilder du bjuder på, hihi så du terroriserar maken där hemma, usch det gör jag också, stackarn tycker jag borde lära mig såga, snickra och hantera motordrivna maskiner lite bättre så han slipper göra allt som jag inte kan själv :-) Man vill ju så mycket hela tiden. Underbar torkställning, och jag skymtar ett plank där buskarna var innan, ser jättefint ut. Vad trist med en sån elak kommentar men du, strunta i den, vi andra vet ju hur det är och tycker du är BÄST!! Kram Paula

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei snille ! Hi hi, sånn er det ! Vil og vil ha og vil ordne over alt... på en gang.
Når det står på som verst her synger alltid gubben rolling stones til meg: You can`t always get what you want, you get what you need..hi hi og så ler han så det runger!! Men det bruker bli en ordning på det sånn litt etter litt.
Koselig å kikke innom deg, så fine bilder fra hagen din, ser herlig ut!
Ha det godt!
Klem

johanna sa...

ååå gua vilka bilder! Såååå fint.
Gua sådana människor kommer det alltid att finnas! Bry dig inte om det....Du vet att vi andra vet att du absolut inte är sådan som hon säger , du är världens goaste o underbaraste!!!!
Stooooooor kraaaaaaaam

Evas Paradis sa...

Underbar tvättstuga ... bilden kom helt i rättan tid för mig, för min tvättstuga är fullkomligt utríven då vår varmvattenberedare behagade säga upp sig i lördagskväll!
Mycket inspiration blev det ... tack!
Försök att inte lägga för mycket energi på såna energislukande människor ... det är de inte värda!
Kram Eva

Lycka är ~ Onnea on sa...

Hoppas du mår bättre nu och inte är ledsen för sånt dumma människor skriver.Kram.
Vad roligt det låter med dina vinkar om tvättstuga till gubben din. Började smått skratta. Tänka sig att hitta kollaget över allt..hih..
Tvättställningen är såååå fin, nåt liknande jag drömmer om och det tog mig två dagar att hitta en tidning med en liknande i, jag mindes att jag hade sett en sådan nånstans.
Ha en fortsatt bra vecka.
~Marita~

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej....tänk att man kan sakna en vän man aldrig träffat. Har det hänt dig? Jag är ingen flitig bloggare just nu. Har inte tiden med mig. Men det hindrar inte att mina bloggvänner finns i mina tankar och i hjärtat iallafall. Och idag var en sån dag...när jag började tänka på dig. Läste reportaget om ert utekök förra veckan. Det ser så varmt och vackert ut hemma hos er. Precis som jag föreställer mig dig som person fast vi aldrig träffats. Därför var jag tvungen att göra en paus i mitt arbete för att kika in och önska dig en fantastisk helg.

Har du tur kanske mannen påbörjar tvättstugan...;)

Stora kramen till dig vännen

Viveka

Kallholmen sa...

Vilken fin torkställning.
Perfekt!
Jag hade en jättefin från Fafner, men min man slängde bort den, när vi la plattor på vår gräsplätt där den stod.
Vilken kille....
Önskar er en fin Pingst.
Kram carolina

MiaMaria sa...

Hej Gúa!

LÄnge sen sist...men jag smyger mig runt ibland utan att lämna några tass avtryck....visst vill jag ockå ha en fin tvättstuga...önskar att jag hade en hel armé med snickare...som gjorde allt jag ville...suck.....och klart skulle det bli på en gång....suck.....

Men här hemma är det mera att det GÅR inte att fixa till en sådan fin tvättstuga i vår källare säger mannen...suck...jag tror honom inte eller jag vill inte tro honom...suck.....kanske jag kan få mi lilla hall gjord i år...suck...önskade att man vore mera händig....

Men som du har jag faktiskt ett likadant torkställ fast modell mindre....min mormor har ett likadant på sin gård fast hänger du något där så rasar väl hela alltet......men vackert är det....

Nog med suckandet för min del...

Hoppas allt är bra med dig trots tråkig kommentar..men som sagt inget att ta åt sig..man kan inte hinna med allt i livet även om man så innerligt vill......

Du och jag vi får fortsätta drömma kanske någon av oss får vår dröm i uppfyllelse...och jag tror faktiskt inte att de är jag...

HA det nu det allra bästa och må så himla bra...i helgen ska det bli soligt värre likabra att suga åt sig en massa energi.....

MiaMaria

Lycka är ~ Onnea on sa...

Hej igen!
Måste bara skriva några rader efter att jag igår kväll läst om ditt vackra uterum i nyaste Allt i hemmet. Det ser så fint och somrigt ut. Och tusen tack igen för inspirationen jag fått av dig. ett uterum ska jag ha!
Öppnade tidningen och tänkte, 'hon känner jag'...fast bara i bloggvärlden såklart.
Ha det så skönt..och mysiga stunder i ditt uterum.
Kram ~Marita~

Lilla Blanka sa...

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!

Du är världens bästa Gúa, och min allra käraste hemliga tvillingsyster!!!!

Mia

i Emmas vita hem sa...

Ja en sån tvättstuga drömmer man om... men vad vore livet utan drömmar, en dag blir de kanske verklighet! Ser underbart härligt ut hos er och torkvindan var jättetjusig! Många kramar Emma

rosenskära sa...

Godmorgon Gúa! Vill bara önska dig en fin dag på din dag. Jag tänker på dig.

Kram/Lena

Line sa...

Älskade rara Guá....vi är så många som njuter av dina inlägg....bilderna....och framför allt dina ord....ingen annan uttrycker sig som DU !

Kikade mest in för att jag tyckte det var ett tag sedan jag såg ett nytt inlägg....

tråkigt med kommentaren från surpuppan... =( ....förstår att du blev ledsen....men låt inte en kommentar få påverka dig i ditt beslut om att blogga eller inte!

Hoppas du har en härlig helg i solsken och att du har fått många extra kramar idag.......

Hoppas ditt hjärta är lätt som en fjäril!

Glittrande daggkåpe kramar

Inspiration i vitt sa...

Älskade vännen vart är du??
Kramar i massor/Ingela.

Maliva`s verden sa...

Hei du vakre..nå savner jeg deg...Alt bra?Du nyter kanskje sol og varmen du også..hæærlig:O)Ta gjerne en djupur fra innlegget mitt idag..hi-hi..nam nam...Klem fra Maliva

Synnøve. sa...

Hej Goà.
Så läckert det var ditt torkställ.
Sån vill jag ha.
Ser att Lakris är ute och rör på sig.
Det är skönt att se honom.
Hoppas det är bra i ert hus. Att alla är friska och krya.
Här sitter vi och kurar. Det är kallt 7 plus.
Det regnar.
Det blåser.
Men kalendern visar sommar.
Kramen Synne.

Anonym sa...

What words... super, a brilliant phrase

Angelika sa...

Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)