Just do it!

Just do it!

måndag 4 februari 2013

En kaxig måndag till oss kvinnor...

Hej mina solar ❤
Åh, som jag älskar måndagar!...Jo, det är sant! 
Inte minst när jag har haft en fantastisk helg i mitt lilla garage, med världens vackraste och bästa gäster. Många skratt och mycket prat, det gillar jag och så kramar. Kramar är viktig del i livet mitt. Behöver krama alla som kommer hit. Vare sig man vill eller ej..:)))) för det är ju så gott! 
Och bara tänk att de åker hit, till mig, gång på gång och gör mina helger så vackra och ger mitt liv en innebörd som jag fullkomligt älskar. Tacksamheten är stor ska ni veta. Såå stor.

I fredags var ju sötaste och käraste Malin i hela världen här hos mig och hämtade skåpet i köket, med sin J förstås! Ni ska veta att det är fina, äkta människor, som gör hjärtat sådär alldeles stort och sprängfyllt av värme. Och jag är så oändligt glad av att känna dem och lycklig för deras resa med ladan och butik Norregård. Kan inte vänta på att få åka dit! Vill se! NU!
I lördags kom sen en annan ljuv, varm tjej som heter Camilla, med familj ända från Sävsjö och hämtade postskåpet. Och hon har minsann en butik hon med! Hennes butik heter Selma o Mathilda och är såå fin. Kolla bara! 
Och så kom Amelie, min kära ödmjuka Amelie, som inte bara är så vacker att man vill äta upp henne, utan har ett sällsynt öga för allt det vackra omkring oss. Ett sånt där öga som få tjugotvååringar är förunnad. Hon kommer att lämna många fina spår här i vår värld, om hon bara vill.
Och återigen blev jag så glad, så glad att vi vågar! Att vi struntar i alla tänk om och liksom bara gör det! Eftersom vi har möjligheten till det.
Jag är stolt!...över mig själv, över Malin, Camilla och Amelie och inte minst över vackra Eija, som gör att jag vill bara flytta till Norrland var och varannan dag, och drömmer mig bort i tanken att bli Norrfrids bed & breakfast första gäst! Hoppas verkligen ni passar på om ni ska upp dit! 
Dessa tjejer är bara ett exempel på er alla därute. Jag är så stolt över er alla som vågar följa hjärtat och leva er dröm! Och vill uppmuntra er som funderar på det och har möjlighet, JUST DO IT!!! 
Jag hejar helhjärtat på er och vill med dessa mina dagens rader, försöka ge er mod och styrka. För tillsammans blir vi starka. Och för att ni är värda all världens beröm! Så är det bara.
Japp, ni hör, riktigt kaxigt stolt är jag denna måndag, och det känns gott. Så kaxig att jag var helt trött på mitt mjuka mesiga kök och flyttade in en goding som nu fått hyllor och gömmer mina "must have's! 



Puss och Kram och en hel hög med kärlek till er alla
 underbara som hedrar mig med era besök härinne 


KÄRLEK // Goa

18 kommentarer:

gittan sa...

Din glädje lyser verkligen igenom i din text och sprider sig med en otrolig värme till mig här en bit bort, sugen på en kram blev jag också =)
Längtan efter att få hälsa på dig växer och jag MÅSTE bara komma och hälsa på dig och garaget snart!
Så himla fina dina skåp är och jag slutar nog aldrig förundras över din fantastiska fantasi...

All kärlek tillbaks till dig vännen / gittan (vi ses snart)

gittan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Norregård sa...

Du vackra modiga inspirerande kvinna...❤❤❤...

Tack för Allt & Allt...
Kärlek M

Sirpa sa...

Hej! Vilken energi! SÅ härligt! Smittar du ska veta:) Önskar dig en skön måndag kväll!
Kram Sirpa

Chokladvillan 1910 sa...

Härligt inlägg till alla er modiga tjejer. Det är tur att ni finns ! ;)
Skåpet blev fantastiskt i köket !
Må så gott !
Kram Anki

Norrfrids Eija sa...

Goa Goa...nu vill jag bara kramas, och eftersom du inte är här kramar jag skärmen! Du har ett stort, gott och modigt hjärta! Jag är STOLT över dej! Och precis som jag sagt till Malin säger jag till dej: en vacker dag står jag där i butiken!

Anonym sa...

Høres ut som du har hatt en herlig helg og en herlig jente med masse inspirasjon du er:)
Nydelige bilder:)
Masse varme tanker og klemmer vennen:)
Kos Merete

selmaomatilda.se sa...

♥♥♥
Tack finaste för igår & man blir alldeles varm av att besöka er...som vår flicka sa när vi satte oss i bilen, "mamma dom var ju jättesnälla"♥ Ååh vad man önskar att man hade bott lite närmare Harlösa! Skatten står ännu mitt på golvet i vardagsrummet men jag lovar att bilder kommer...jag lånade några av dina gamla och länkade:)
kram kram
Camilla

Liten Bod sa...

Tack för dina uppmuntrande ord! De kom så mitt i prick, då jag precis gjort slag i saken och sagt upp mig... Läskigt, men underbart! Mycket funderingar kring fortsättningen...törs jag, kan jag ? Du stärker mig och mina drömmar! Kram Tina

michele sa...

crazy bout those lockers! swoon.

smiles to you.

michele

Vintagepia sa...

Snille...vakre Gua...du e ailldelels nydeli' skal du vette !! Og modi' som torte å slutte som tannlege og satse på garasjen din...har læst reportasjen om deg og garasj'n din i BoligDrøm kainn du skjønne...blæi sååå gla' når eg åpna dæ og såg bilde av deg...ailldelels nydeli' reportasje...du inspirere meg så tell de grader at eg kainn ikkje få sagt dæ godt nok :o)))) Ha æi fantastisk uka Gua...dæ bli mi uka og førr på onsdag flyg eg ne'rover tell bæstemorvænnan mine Benjamin på 2 år og Oliver som e akkurat 4 uka dæinn 6 februar...har ikkje sett han på ordentlig æinda så du kainn tru eg gle'r meg !! Litt ve'modi' å reise fra dæm her hæime mæn bli bære æi uka så dæ kjæm tell å gå som et svusj så e eg hæime igjænn...dæ e et aber å bo så langt uinna (180 mil)...mæn sånn e dæ no...får nyte aillt eg kainn mæns eg e dær ne're :o) Klæm fra dæ likkje rø'e huse' i skogen...Vintagepia

hagagården sa...

Gud så snyggt,jag letar förbrilt efter ett sånt skåp,men det är inte lätt,det ligger ofta välldigt långt bort.
Kram du goa människa
Ninni

toves sammensurium sa...

Du har all grunn til å være stolt,butikken din er fantastisk og plutselig en vakker dag kommer jeg også og får en klem:)
Men du....du skal jammen være stolt over deg selv og den varmen og Positiviteten du deler også,man blir virkelig smittet av alt det gode du har å by på:)
Smil,og du får et smil tilbake,eller Hur;)
Toveklem:)

G:a Affären sa...

Visst ska vi vara stolta över alla medsystrar, inklusive Dig, som tar steget, följer hjärtat och lever ut drömmarna.
Du är kaxig, stolt och oerhört generös Goa! Och unik!

Varma tankar och en kram
Cia

Obat Kuat Tradisional sa...

thanks have been allowed to visit this blog

Obat Kurus Paling Cepat sa...

article very interesting to observe

Ramuan Tradisional Untuk Menurunkan Berat Badan sa...

happy Tuesday, permission to share the article

Cara Menurunkan Berat Badan Secara Alami sa...

thanks have been allowed to visit this blog .. I really love your blogs