Just do it!

Just do it!

tisdag 3 april 2012

Ivrigt värre...

Hej mina kära vänner!
Ja, jag är verkligen inte världens flitigaste på bloggen just nu.
Känns som torkan övertagit tanken i takt med vårens ankomst.
Men sånt händer ju och går till och med över..:)
Jag skuttar för det mesta lite överallt.
Inne, ute, garaget, tänker, gör, glömmer, gräver.
-Tuggar en macka, kommer på att det vore nog snyggt att hänga ett sånt lakan vid badkaret,
slänger mackan och rotar fram lakanet, i förbifarten häller jag upp en kopp kaffe. Kommer i samma väva på att jag glömt tömma tvättmaskinen. Vänder som blixten i trappan till ovanvåningen och springer fort, fort (ja, så fort en mullig medelålders madonna orkar) ner i källaren, öppnar tvättmaskinen och råkar då se en färgburk med pastellgrönt. Jaaa, men den lilla pallen vore superduper fin i den färgen! trasslar mig lös från tvätten som genast inte spelar någon roll alls, och ligger nu utspridd i min ivrighet. Hittar ingen pensel! Letar mig redlös efter en sådan, då jag plötsligt minns kaffet! och lakanet, och tvätten, och att jag skulle ju plantera resten av mina penséer! 
Sätter mig i soffan och somnar...*bums*

Ja, lite så är min vår just nu. Och nej, jag är inte stressad, bara lyckligt ivrig och oplanerad isländska. Så det mesta är sig likt..:)

-Lite halvgråa Bilder från min trädgård, som äntligen börjar komma i ordning en aning...Det mesta till SALU förstås..:)

Puss & Kram och mängder av kärlek till er alla som kommer hit!
TACK!

//Goa

17 kommentarer:

LjuvligaLjung sa...

Hihi.. Det kunde lika gärna varit mig du skrev om:) Men visst är det ändå lite härligt!! En energisk & spontan virrpanna med tusen bollar i luften och så lite verklighet på de, så skulle jag nog beskriva mig själv:) Tack för att du är en underbar inspirationkälla
Kram /Michaela

Johanna Stålros sa...

HIhi;) Fin fina bilder och ett uppfriskande inlägg;) Kram

Tinas bo sa...

Härligt inlägg!! Känner igen det där!! hihi

Och helt underbaa bilder!!

Kram Tina

My Vintage Home sa...

Så fint og orginalt !!! fine fine billeder.... Hilsen H.C My vintage home . dk

Norrfrids Eija sa...

Kunde inte ha beskrivit min egen virrighet bättre själv. Precis så är det, och inte är det stress utan livsglädje! Njuter för fulla muggar varje gång här hos dig Goa Gua!
Eija

Chokladvillan 1910 sa...

Haha jag känner helt klart igen mig ! ;) Diskstället/tallriksstället är en höjdare ! Härliga trädgårdsbilder fastän det inte prunkar i grönt ;)
Kram Anki

kråke sa...

Hihi....du är underbar precis som du är:))) jag känner igen mig oxå....har en kopp kaffe som ständigt blir kallt och jag alltid hittar lite där och var för jag glömt var jag ställt den;)) Kanske jag har en släng av lite isländskt i mig?;)) du det där diskstället står det ju kråke på...finns det till salu?

Kram fina

Kråke

Vida sa...

underbara bilder...herregud vilka miljöer du trollar fram;) tycker du har beskrivit mej ganska bra idag;) men du glömde att jag brukar leta efter mina glasögon som sitter i pannan oxå;))
haha visst är livet underbart;))

Vidavarmastekramenfinadu

gittan sa...

Hej du vackra människa!
Åh, jag känner så väl igen mig i din beskrivning, just så ser dagarna ut när jag är hemma och ibland tvingas jag ta mig till butiken bara för att jag fått nån idé att verkställa - bums!
Hoppas du får en underbar påsk / största kramen från mig!

Vintage House sa...

Hej vännen
Det där låter precis som en annan men just nu har jag legat i soffan och sovit med en sötis på magen :) njuter av att inte göra någotting mer än att vara med familjen :)
Önskar dig en Glad påsk
Kram
Sandra

Torparlycka sa...

Men åååå vilka bilder, love theme! Fnissar igenkännande av din beskrivning över din dag=) Kram A

Solveig sa...

Kjenner meg såååå godt igjen, Goa og er lykkelig over at det finnes andre enn meg som bobler over av ideer og virkelyst innimellom det praktiske som bare må gjøres;o)))
Stakk innom for å ønske deg en flott påske. Håper du får nytt dagene i ditt vakre hjem og herlige butikk ( som jeg lengter tilbake til;o)).
Klem fra Solveig

Solveig sa...

Kjenner meg såååå godt igjen, Goa og er lykkelig over at det finnes andre enn meg som bobler over av ideer og virkelyst innimellom det praktiske som bare må gjøres;o)))
Stakk innom for å ønske deg en flott påske. Håper du får nytt dagene i ditt vakre hjem og herlige butikk ( som jeg lengter tilbake til;o)).
Klem fra Solveig

Stenmur & Gärdsgård sa...

Du är för härlig!
Kramar till dig!
Njut av Påsken, kramar Malin

Från Mitt Kök - Susanne sa...

Oh, det finns fler som jag :-)
Tack för de underbara trädgårdsbilderna!
Du gav mig en hel del tips och inspiration till min egen trädgård!

Anonym sa...

Hej, din beskriving på dig, kunde lika väl varit jag, men min läkare konstaterade att jag har adhd. Så jag har i allafall papper på varför jag är som jag är, men för oss kreativa behöver det inte vara något negativt med en sådan diagnos, och föralldel alla har ju inte adhd, men en jäkla massa kreativitet. Tack för en bra blogg och inspirationskälla.
Louise

galerie sochi sa...

Can the incredible metal/wire plate rack be purchased??

Thank you!

Karen
US